Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Millores en la mobilitat de la ronda Ibèrica

15/07/2015

S'ha habilitat un nou carril de circulació de vehicles i s'ha reprogramat el semàfor de la cruïlla entre la ronda Ibèrica i el carrer del Doctor Zamenhof per aconseguir major fluïdesa del trànsit

La Regidoria de Mobilitat, Serveis Viaris i Projectes de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha dut a terme diverses millores per fer més fluid el trànsit de vehicles a la cruïlla entre la ronda Ibèrica i el carrer del Doctor Zamenhof.

Avui dimecres s'han efectuat els treballs per canviar la freqüència de pas semafòrica en aquest punt. Així mateix s'ha habilitat un carril addicional d'accés a la cruïlla a la banda de Cubelles. Aquesta actuació complementa les accions que es van implantar a principis d'any mitjançant les quals s'habilitaven tres carrils d'accés des de la banda Barcelona.

Ambdues actuacions han permès efectuar la reprogramació dels temps semafòrics de la cruïlla amb l'objectiu de fer més fluid el trànsit de vehicles en aquest punt de la ciutat.

Els canvis comporten la implantació del nou carril de circulació a l'espai on actualment estacionen els vehicles. L'estacionament de la zona però, no es veurà afectat ja que s'han traslladat les places d'aparcament als carrils situats en sentit Barcelona.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00