Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Jornada del Parc infantil de trànsit de VNG, aquest dissabte 20 de maig

16/05/2017
Parc infantil de trànsit, 2016 Parc infantil de trànsit, 2016

Una vuitantena de nens i nenes participen en aquesta activitat de cloenda de la Campanya d'Educació viària a les escoles

Aquest dissabte 20 de maig se celebrarà la XXIII Jornada del Parc Infantil de Trànsit de Vilanova i la Geltrú. Una activitat que es desenvolupa al circuit de la plaça de la Sardana i que aplega una vuitantena de nens i nenes de sisè de primària, procedents de diferents centres educatius de la ciutat, com a cloenda de la Campanya d'Educació Viària, que cada any realitza la Policia Local de Vilanova i la Geltrú.

L'objectiu de la campanya és conscienciar els nens i nenes de la necessitat de saber transitar correctament per la via pública de manera segura i responsable, sigui a peu o en bicicleta, respectant els senyals de trànsit i les normes bàsiques de circulació.

Parc infantil de trànsitDurant la jornada de dissabte l'alumnat realitzarà una prova teòrica i una pràctica en bicicleta. Cada participant tindrà assignat un agent de la policia local que puntuarà la prova practica, el resultat de la qual se sumarà a la prova teòrica. Al final del matí es farà l'acte de lliurament dels premis als nens i nenes millor classificats.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00