Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Divendres s'inaugura l'exposició 'El sentir en imatges'

15/09/2009
   fotografia de grup dels participants fotografia de grup dels participants

L'exposició, de caràcter itinerant, està organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Col·lectiu Fotogràfic Foto Ítaca

Aquest divendres s''inaugura al Centre Cívic de Sant Joan l'exposició 'El Sentir en Imatges'. Una mostra realitzada a partir de la mirada dels membres del Col·lectiu Fotogràfic Foto Ítaca, que recull imatges d'algunes de les moltes persones que van fer possible l'exposició El sentir de la ciutat, inaugurada l'any 2007.

Divuit fotografies en blanc i negre, i color, integren aquesta exposició organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Col·lectiu Fotogràfic Foto Ítaca, que neix amb la voluntat de continuar el treball de reflexió i sensibilització de la primera mostra on, l'objectiu era aplegar el testimoni de persones que han viscut o viuen a Vilanova i la Geltrú, l'empremta personal que els ha deixat la ciutat i el sentiment d'haver-ne format part.

Les imatges s'acompanyen d'un seguit de plafons on es recullen, entre d'altres, algunes de les cites que en el seu dia ja es van poder llegir a l'exposició originaria, una selecció de textos, fruit de les entrevistes realitzades, així com un recull de comentaris de les persones que en seu dia van visitar l'exposició El sentir de la ciutat.

L'exposició 'El Sentir en Imatges' s'inaugura aquest divendres 18 de setembre, a les vuit de la tarda, al Centre Cívic de Sant Joan. Posteriorment també es podrà visitar a l'Espai d'Entitats Toc del 5 al 17 d'octubre, al Centre Cívic de Mar del 26 d'octubre al 7 de novembre i al Centre Cívic la Geltrú del 9 al 21 de novembre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00