Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Vilanova i la Geltrú acollirà la celebració que faran els esplais catalans del Dia Internacional dels Drets dels infants

09/11/2012
 La plaça de la Vila acollirà la lectura del manifest dels Drets dels Infants     La plaça de la Vila acollirà la lectura del manifest dels Drets dels Infants

El dissabte, 17 de novembre a la plaça de la Vila es farà la lectura del manifest dels Drets dels Infants

El 20 de novembre és el Dia Internacional del Drets dels Infants. Aquesta celebració es viurà enguany intensament a Vilanova i la Geltrú ja que serà la seu, dissabte 17 de novembre, de la trobada que realitzen els esplais catalans associats a la federació, Esplais Catalans, Esplac.

A partir de les 11 h, a la plaça d'Eduard Maristany hi haurà la concentració d'esplais participants arribats d'arreu per participar en aquesta jornada. Enguany es preveu que arribin a VNG, uns 150 nens i nenes d'esplais de fora de la ciutat, que juntament amb els infants dels esplais vilanovins celebraran el Dia Internacional dels Drets dels Infants.

A partir de les 12 h, hi haurà una manifestació pel centre de la ciutat per donar a conèixer i reivindicar els drets dels infants que finalitzarà a la plaça de la Vila. Després de dinar, els infants podran gaudir d'una estona de joc tant a la plaça de la Vila com a la plaça de les Neus. A les 16h, la companyia Lapsus oferirà l'espectacle ‘La ciutat dels Drets Humans' i a les 17 h, es farà la lectura del Manifest del sector Penedès-Garraf d'Esplac i Drets per part d'infants dels esplais de la ciutat i de la coral infantil Estrop. L'acte finalitzarà amb una cançó interpretada per la coral infantil i la intervenció de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras i la regidora del Pla d'Infància, Ariadna Llorens.

A banda d'aquesta celebració, del 12 al 20 de novembre a les ludoteques, espai de lleure i conciliació, espais d'acció i espais joves es faran activitats i jocs relacionats amb els drets dels infants.

Els actes que es realitzaran per commemorar aquesta diada estan coorganitzats per les Regidories del Pla d'Infància, Cooperació i Serveis Socials.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00