Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Nova ubicació per al mercadal de la Collada, abans d'agost

12/07/2012
El mercadal de la Collada, en la seva ubicació actual El mercadal de la Collada, en la seva ubicació actual

L'Ajuntament proposa ubicar les parades en el solar del costat del centre cívic

La nova ubicació del mercadal de la Collada dels diumenges podria ser una realitat en poques setmanes. L'Ajuntament ha trobat una solució als problemes actuals d'aquest mercat, que té deficiències de seguretat i provoca molèsties al veïnat.

La proposta municipal és ubicar les parades en el solar del costat del centre cívic, de 4.385 metres quadrats. Aquesta solució suposarà un cost econòmic per l'Ajuntament de 28.000 euros, ja que s'ha de fer moviment de terres, anivellament de la superfície i compactació.

El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras ha explicat que "estem fent un esforç important ja que aquesta despesa no estava prevista pressupostàriament". Figueras destaca la voluntat de solucionar els problemes de la ubicació actual amb la màxima rapidesa possible i "satisfent tant als veïns que s'han queixat reiteradament dels problemes i a l'associació de veïns".

És per això que en els propers dies s'acabarà de tancar amb tots agents implicats -Ajuntament, veïns i paradistes- la ubicació exacta de les parades. La proposta es portarà a la Comissió Informativa demà divendres i, si tira endavant, la primera quinzena d'agost el mercadal s'ubicaria ja en el nou emplaçament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00