Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Campanya coordinada de control del transport escolar i de menors

17/05/2017
Transport escolar Transport escolar

Del 22 al 28 de maig de manera coordinada amb el Servei Català de Trànsit

Del 22 al 28 de maig la Policia Local de Vilanova i la Geltrú, en coordinació amb el Servei Català del Trànsit, realitzarà una nova campanya de control del transport escolar i de menors a la xarxa viària urbana i interurbana. L'objectiu de l'acció és comprovar que el transport escolar es realitza amb l'autorització específica corresponent.

Entre d'altres, és motiu de sanció que no hi hagi una plaça o seient per a cada menor, que s'incompleixin les parades o itineraris fixats, que hi hagi menors sense cinturó de seguretat o dispositiu de retenció infantil, que hi hagi dèficit d'acompanyants de transport escolar o que la permanència dels menors al vehicle sigui superior al temps permès.

A més, també es vigilarà que sempre hi hagi places reservades per a persones amb mobilitat reduïda o que les condicions dels vehicles que realitzen el servei de transport escolar tinguin en compte aspectes com l'antiguitat, la retolació i el compliment normatiu i legal en temes d'accessibilitat, assegurances o revisions tècniques vigents.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00