Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Continuen les converses amb els propietaris d'un solar al parc de Baix-a-mar per ubicar un tancat per a gossos

09/05/2014
  Els gossos tenen prohibit l'accès a les platges de l'1 de maig al 30 de setembre     Els gossos tenen prohibit l'accès a les platges de l'1 de maig al 30 de setembre

L'espai seria similar al que ja hi ha al parc de la Quadra d'Enveja i resoldria una demanda dels propietaris de gossos, sobretot ara que ha començat la temporada de platges

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú segueix treballant per atendre les peticions dels propietaris de gossos que els demanen un espai tancat pels seus animals de companyia. Aquesta setmana l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, explicava el bon ritme en les converses amb els propietaris d'un solar desocupat al parc de Baix-a-mar, per poder-hi ubicar aquest tipus d'instal·lació.

L'espai que tindria característiques similars al que ja existeix al parc de la Quadra d'Enveja s'anomena espai de socialització. "Des de fa anys que existeix un espai de socialització dels gossos al parc de la Torre d'Enveja i ara estem buscant una zona similar al parc de Baix-a-mar. Estem molt a prop d'arribar a un acord amb els propietaris i aviat tindrem una resolució"

Neus Lloveras ha explicat que l'inici de la temporada de platges té una afectació sobre el propietaris de gossos que no els hi poden portar, per estar prohibit, entre l'1 de maig i el 30 de setembre. A més, també ha dit que estan estudiant la manera de crear espais de tolerància puntual en diversos indrets de la ciutat. "Estem estudiant que hi hagi espais de tolerància per portar els animals deslligats a certes hores. Es tracta d'espais amb tolerància puntual"
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00