Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Les campiones de la Copa de la reina d'hoquei patins ofereixen el triomf a la ciutat de Vilanova i la Geltrú

07/03/2018
Recepció Campiones Copa de la Reina Recepció Campiones Copa de la Reina

L'alcaldessa de la ciutat va rebre el Calmar Club Patí Vilanova al Saló de Plens de l'Ajuntament

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, acompanyada de diversos regidors i regidores del consistori vilanoví, va rebre les integrants de l'equip femení Calmar Club Patí Vilanova, recents campiones de la Copa de la Reina. Una competició celebrada el cap de setmana passat al Pavelló Municipal d'Esports de la plaça de les Casernes, que l'equip guanya per segon cop a la seva història.

Jugadores i cos tècnic van començar els actes de celebració diumenge a la tarda amb la seva afició, i aquest dilluns han volgut oferir el triomf a la ciutat, en un acte que s'ha celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament.
Durant els parlaments hi va haver elogis pel bon paper de les jugadores durant la competició i pel fer d'haver tornat a posar el nom de la ciutat en un lloc privilegiat dins la història de l'esport nacional.

Acabades les intervencions, i amb l'afició que les acompanyava a la plaça de la Vila, tot l'equip va voler sortir al balcó de l'Ajuntament per fer el tradicional acte d'oferiment de la copa a tota la ciutadania.

L'acte, també va comptar amb la presència de l'equip infantil femení del Club Patí Vilanova, subcampiones de la Mini copa. (+ imatges)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00