Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

VNG celebra el Dia Mundial de la Salut Mental

04/10/2017
DMSM 2017  DMSM 2017

Els actes al voltant del 10 d'octubre se celebraran entre aquest dijous i dimecres vinent

Com cada any, als voltants del 10 d'octubre, Vilanova i la Geltrú se suma a la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental.
La Taula de Salut Mental del Garraf, de la qual forma part l'Ajuntament de VNG, ha organitzat diverses activitats que comencen aquest dijous dia 5 d'octubre amb la conferència "Rehabilitació i més enllà", que començarà a les 11 h al centre cívic La Geltrú. Els ponents seran M. Mar García, psicòloga Coordinadora del Servei de Rehabilitació Comunitària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu; Elisabet Carrasco, responsable de Desenvolupament Solidari del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, i Teresa Milà, vocal d' ActivaMent Garraf-Penedès.

Divendres 6 es farà a Sitges una hora del conte especial: Narracions per la Salut, amb "Fuig La Bèstia". Serà a les 18 h a la biblioteca Josep Roig de la plaça Catalunya de Sitges, organitzat per l'AFAMMG.
A Vilanova i la Geltrú, concretament al local del Pòsit de Pescadors del carrer dels Magatzems nous, es representarà l'obra de teatre "Cafè Bohèmia". Serà a les 18.30 h organitzat pel Grup ATRA.

Dissabte 7, hora del conte: "Talpet Terratrèmol" a càrrec de Núria José. A les 12 h a la biblioteca Armand Cardona Torrandell, al carrer de Menéndez Pelayo, 15-17 de VNG. Organitzat per la Regidoria de Salut de l'Ajuntament.

I el 10 octubre, Dia Mundial de la Salut Mental, es farà la lectura del manifest a càrrec de Teresa Milà, vocal d'ActivaMent, a les 12 h a la plaça de la Vila. Tot seguit actuarà la coral "Amb una sola veu", d'AFAMMG. L'acte està organitzat per la Taula de Salut Mental del Garraf.
I a la tarda, de 18 a 20 h, cicle de debats Ciutadanament: "Construïm la Salut Mental de les ciutats". Serà al centre cívic La Geltrú, amb inscripció prèvia al telèfon de l'IMET 93 814 04 40.

Finalment, dimecres 11 octubre els actes continuen amb una lectura de relats breus: "T'explico una història?". De 18 a 19 h al Foment Vilanoví, al carrer de Santa Madrona, organitzat pel Club Social Garraf – ATRA Associació.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00