Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Els establiments comercials del barri de Mar podran tornar obrir el diumenges i festius durant la temporada d’estiu i la resta de l'any

14/06/2018
null

La mesura també afecta als establiments delimitats per la ronda d'Europa, carrer de la Piera i els polígons Les Roquetes, Santa Magdalena i Masia en Barreres

 Com cada any durant la temporada d'estiu els establiments comercials del barri de Mar podran tornar a obrir els diumenges i festius. Aquesta mesura ha coincidit amb l'autorització de la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya d'ampliar la zona turística de la ciutat a efectes d'horaris comercials. Aquesta zona està formada pel barri de Mar, delimitat per la línia del ferrocarril, de Vilanova i La Geltrú; a més de la ronda d'Europa, el carrer de la Piera, la ronda Ibèrica, la rambla Sant Jordi, el carrer dels Crespellins i l'avinguda de Vilafranca del Penedès, fins l'enllaç amb la C-31, incloent els polígons de Les Roquetes, Santa Magdalena i Masia en Barreres; i ampliar a tot l'any el període de qualificació de zona turística.

La Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya ha dictaminat positivament la sol·licitud que va aprovar el Ple de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú el 5 de març per tal d'ampliar la zona turística de la ciutat a efectes d'horaris comercials.

També s'ha concedit que els establiments situats a la zona esmentada puguin emprar, si així ho desitgen, un màxim de 75 hores setmanals d'obertura. D'acord amb la normativa actual, la vigència d'aquesta resolució finalitzarà el 5 de juny de 2022 i podrà ser prorrogada.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00