Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'Ajuntament posa en marxa, un any més, el servei de bus gratuït amb motiu de la Festa Major

29/07/2014
    Mapa bus llançadora Mapa bus llançadora

L'autobús llançadora farà dos recorreguts, un per anar a veure el castell de focs a la façana marítima i l'altre a la zona de les atraccions de fira

La nit del 4 d'agost, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posarà en marxa l'autobús llançadora gratuït que enllaça el centre de la ciutat amb la façana marítima. Com cada any, el bus oferirà dos recorreguts, un per anar a veure el castell de focs i l'altre, de retorn, allarga el trajecte per anar fins a la zona d'atraccions de fira.

L'horari de l'autobús per anar a veure els focs d'artifici serà des de les 21 a les 23 hores, sortint des de la rambla de Salvador Samà i passant per l'avinguda de Jaume Balmes, carrer de Josep Coroleu i rambla de Lluis Companys. Allà el bus canvia de sentit i fa parada a l'alçada del carrer de Pere Jaques. La tornada es per la rambla de Lluís Companys, carrer de Josep Coroleu, Pelegrí Ballester, i parada final a la rambla de Salvador Samà.

Pel que fa al bus gratuït per anar fins la zona d'atraccions, aquest funcionarà de les 23.30 h fins les 3 de la matinada, del 5 d'agost. Les quatre parades que farà l'autobús llançadora seran al passeig del Carme, a l'alçada de Joan Baptista Pirelli, a la plaça d'Eduard Maristany, a la rambla de Salvador Samà, a l'alçada de l'escola Pompeu Fabra, i a la ronda d'Europa, davant la zona d'atraccions. 

Podeu consultar els itineraris en aquest plànol

- Afectacions del bus durant la Festa Major –

D'altra banda, amb motiu de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, el servei del bus urbà tindrà les següents afectacions:
El 3 d'agost, de 19.15 a 20 hores, amb motiu de la cercavila l'exhibició de les danses populars, s'anul·laran les parades de la L2 corresponents a la rambla de Josep Tomàs Ventosa / rambla de la Pau; Manuel Marquès / CAP Jaume I; plaça de Soler i Gustems. L'itinerari recomanat és rambla de Josep Tomàs Ventosa i carrer de la Unió.

El mateix dia 3, de les 19.30 a les 21.30 hores, amb motiu de la baixada de gegants, quedaran anul·lades les parades de la L1 corresponents a la plaça de la Moixiganga; plaça de les Casernes; carrer de Sant Josep / Hospital de Sant Antoni; carrer de Tarragona / plaça del Cubilot. L'itinerari recomanat passa per la ronda Ibèrica, carrer Miquel Guansé, carrer Ca l'Escoda i carrer del Pare Garí.

El dilluns 4 d'agost, de les 19 a les 23.59 hores, a causa del recorregut de la Cercavila de Vigília, s'anul·laran les parades de la L2 corresponents a rambla de Josep Tomàs Ventosa / rambla de la Pau; carrer de Manuel Marquès / CAP Jaume I; plaça de Soler i Gustems. L'itinerari alternatiu recomanat és per la rambla de Josep Tomàs Ventosa i el carrer de la Unió.

Per últim, el dia 5 d'agost, i amb motiu de la Cercavila del Vot del poble, les afectacions del servei de bus urbà seran les mateixes que les del dia 4.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00