Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Una seixantena de joves comencen el curs 2018-2019 del Programa de Formació i Inserció i Pla de Transició al Treball

19/09/2018
El Gerent de l'IMET, Jordi Palacios, va donar la benvinguda al nou alumnat  El Gerent de l'IMET, Jordi Palacios, va donar la benvinguda al nou alumnat

L'IMET els ofereix 4 cursos amb diferents perfils professionals

Una seixantena de nois i noies han iniciat aquesta setmana el curs 2018-2019 del Programa de Formació i Inserció – Pla de Transició al Treball (PTT i PIP) Els joves s'integraran en un dels quatre cursos de diferent perfil professional que els ofereix l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET).

Aquest són els d'Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic (ordinari i adaptat) Auxiliar de fabricació mecànica, i Auxiliar de muntatge i manteniment d'equips informàtics.

L'alumnat realitzarà des d'ara i fins al mes de juny, un total de mil hores, repartides en mòduls de formació general (matemàtiques, llengua, orientació laboral...) formació professional i pràctiques formatives en empreses.

Aquest programa s'adreça a joves d'entre 16 i 21 anys que han finalitzat l'ESO, sense assolir el graduat, i que necessiten suport en orientació personal i professional per tal d'incrementar les seves possibilitats d'inserció en el mercat laboral, o bé per retornar al sistema educatiu. Està organitzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de l'IMET.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00