Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La Policia Local de VNG posa en marxa un nou espai d'atenció a la ciutadania

20/12/2017
Visita aquest matí de la regidora de Seguretat Ciutadana Glòria Garcia Visita aquest matí de la regidora de Seguretat Ciutadana Glòria Garcia

El mòdul instal·lat al pati de la prefectura acull, entre d'altres, la unitat administrativa que amplia l'horari d'atenció de dilluns a dissabte.

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú ha posat en marxa un nou espai per encabir la seva unitat administrativa.

L'objectiu, tal com ha explicat aquest matí la regidora de Seguretat Ciutadana, Glòria Garcia és doble. "Millorem el servei directe que s'ofereix a la ciutadania ampliant l'horari i l'espai d'atenció, i en segon lloc acomplim amb la llei de prevenció de riscos laborals, ja que aconseguim esponjar els diferents espais de la prefectura on actualment treballa una plantilla d'un centenar de persones."

La nova unitat administrativa està ubicada en un mòdul de dos pisos instal·lat al pati de la prefectura. A la planta baixa hi ha la sala d'espera, un petit despatx per atendre les denúncies i la sala d'administració i tràmits, on treballen un total de 3 agents i 6 administratius. A la segona planta del mòdul hi ha ubicat el Centre de Coordinació Municipal, el servei de Protecció Civil i el departament d'Educació Viària.Mòdul OAC Policia interior

El Cap de la Policia Local de VNG, Dionís Ginès, ha explicat que amb el nou mòdul, "queda diferenciada la part d'atenció al públic administrativa del servei d'intervenció policial, que continuarà fent-se a l'edifici principal".

Mòdul OAC Policia exterior


El mòdul té accés directe al carrer i prestarà atenció al públic de dilluns a divendres de 9.30 a 19.30 i els dissabtes de 9.30 a 14 hores. Fora d'aquest horari, l'atenció a la ciutadania es farà a les oficines de la prefectura, que presta servei les vint-i-quatre hores al dia.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00