Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Dilluns s'inicia un nou cicle de trobades de l'alcaldessa amb el veïnat

14/10/2015
La darrera trobada de l'alcaldessa als barris va ser el mes de març La darrera trobada de l'alcaldessa als barris va ser el mes de març

Neus Lloveras i els membres del Govern escoltaran els comentaris i les propostes ciutadanes barri per barri

 Dilluns es reprèn el cicle de trobades de l'alcaldessa i els membres del govern amb la ciutadania de VNG. Neus Lloveras inicia una ronda de reunions, barri a barri, amb el veïnat per escoltar comentaris, propostes i conèixer de més a prop les problemàtiques de la ciutat.
 
La primera trobada serà al barri de l'Aragai, el dilluns 19 d'octubre, a les 19.30 h al Club Tennis Vilanova (c. del Cardenal, 2). La segona, el dilluns 9 de novembre a l'Armanyà, al vestíbul de l'Auditori Eduard Toldrà (carrer d'Olesa de Bonesvalls, 8) i la tercera el dilluns 23 de novembre, al barri de les Casernes, també al vestíbul de l'Auditori Eduard Toldrà.

Totes les demandes dels veïns i veïnes queden registrades i es publiquen al web municipal, a l'apartat de barris. També es publiquen les respostes, actuacions o comentaris que els diferents serveis tècnics fan sobre cadascuna de les qüestions.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00