Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

El concurs 'Frases de Salvador Espriu' ja té guanyadors

04/11/2013
Salvador Espriu Salvador Espriu

El dia 28 d'octubre es van fer públics els noms dels quatre guanyadors d'aquest concurs organitzat dins les activitats de l'Any Espriu

El concurs Frases de Salvador Espriu, que es va desenvolupar entre els dies 7 i 12 d'octubre, ja té guanyadors. Es tracta de Josep Amaya Sanchís, Mercè Foradada Morillo, Laura Jacas Díaz i Joaquim Ruiz Vázquez. En total van participar en l'esdeveniment 13 concursants i tots ells van aportar les respostes correctes a les frases plantejades. Entre ells es va fer el sorteig de 4 vals de 50€ cadascun per comprar a les llibreries Llorens i La Mulassa.

El concurs tenia per objectiu identificar 6 fragments d'Espriu distribuïts per les biblioteques de la ciutat i les llibreries Llorens i La Mulassa, que han estat les organitzadores del concurs.

En relació amb l'Any Espriu s'ha creat un àlbum dins l'espai Flickr de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú on es pot veure una selecció fotogràfica de les diferents activitats que les Biblioteques Municipals de VNG han realitzat dins els actes de commemoració d'aquesta efemèride: L'Any Espriu a les Biblioteques Municipals.

Així mateix, la biblioteca Armand Cardona Torrandell, dins els actes de celebració del seu 10è aniversari, té encara obert el període per recollir informació sobre l'obra del pintor Armand Cardona Torrandell i altra documentació relacionada: fotografies, cartells, programes d'exposicions, etc. Les persones interessades es poden posar en contacte amb la mateixa biblioteca.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00