Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Els veïns de la Geltrú es mostren preocupats per la neteja i problemes de mobilitat viària

29/11/2013

Neus Lloveras es reuneix amb més de 50 veïns de la Geltrú al Centre Cívic

Més d'una cinquantena de veïns i veïnes de la Geltrú van acudir a la convocatòria de trobada feta per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, al Centre Cívic de la Geltrú. Al llarg de la reunió es van tocar diferents temes com la remodelació de la plaça del Portal de Sitges que, segons va dir la mateixa alcaldessa "tot i no ser propietat municipal farem les intervencions que calguin per tal que no sigui un espai de terra". També van haver-hi queixes en diferents qüestions relatives a problemes de mobilitat viària a indrets coms els carrers de la Creu, Santa Gertrudis, Santa Maria, Barcelona i Sínies. En aquest sentit, l'alcaldessa, que també va estar acompanyada per la regidora de cultura, Marijó Riba, i pel regidor d'Hisenda, Miquel Àngel Gargallo; es va comprometre a tractar cada qüestió i a posar en contacte els diferents veïns amb la regidoria de Serveis Viaris per tal de trobar solucions el més aviat possible.

Les deficiències en neteja i en la il·luminació dels carrers també van ocupar un bona part de la reunió. En aquest sentit Neus Lloveras es va mostrar preocupada ja que manifestà que "veiem que hi ha problemes en el tema de la neteja. Alguns poden dir que es per les “retallades” però el servei no s'ha reduït i rebem algunes queixes. És bo que ens les comuniqueu perquè així nosaltres podem emprendre accions".

La part final de la trobada és va centrar principalment en el problemes de sorolls i inseguretat al voltant d'alguns establiments nocturns dels carrers del Correu i de Cuba.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00