Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

10a edició del Tingladu

17/07/2017
Tingladu 2017 Tingladu 2017

El festival gratuït de cultura catalana organitzat per Can Pistraus se celebra de dijous a diumenge al Parc de Baix-a-Mar

Manel és el cap de cartell del Tingladu, que torna amb força per celebrar la seva 10a edició els propers dies 20, 21, 22 i 23 de juliol. Les actuacions són d'accés lliure i gratuït al recinte ubicat al Parc de Baix-a-mar.
El conegut grup comparteix cartell amb artistes de la talla de Mala Rodríguez, Tomeu Penya, Quimi Portet o Adrià Puntí.

Dijous 20 de juliol les actuacions començaran amb l'espectacle familiar Rolf&Flor dels The Pinker Tones previst a dos quarts de set de la tarda. El primer dia continuarà a tres quarts de vuit amb Leo Bassi, i seguidament Guillem Albà i La Marabunta. Per tancar la primera jornada, Lluís Gavaldà i Trau aproparan cançons representatives de la història de la música pop i rock internacional.

Divendres 21 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre hi haurà el primer concert, amb Joana Serrat. Després serà el torn dels vilanovins La Brigada, que retornen als escenaris. A tres quarts d'onze, Adrià Puntí actuarà per primera vegada a El Tingladu. Finalment, a tres quarts d'una, serà el torn dels Manel, en l'únic concert gratuït que oferiran aquest estiu.

Dissabte 22 el tret de sortida a dos quarts de vuit el donarà Tomeu Penya. Tot seguit, Quimi Portet oferirà la seva actuació a partir de les nou. Els Smoking Souls està previst que pugin a tocar vora tres quarts d'onze de la nit. Talco ho farà a les dotze i vint, i Zoo tancarà la nit a partir de les dues de la matinada aproximadament.

L'última jornada, diumenge 23 de juliol, l'horari d'inici serà el mateix, a dos quarts de vuit amb El Diluvi. Aspencat agafarà el relleu a les nou. L'aparició de Mala Rodríguez a El Tingladu serà cap a tres quarts d'onze. Finalment, Oques Grasses a dos quarts d'una, i Miquel del Roig a les dues, seran els últims grups del Tingladu 2017.

Tota la informació del festival a http://canpistraus.cat/tingladu

Campanya de prevenció
D'altra banda, El Tingladu col·labora enguany amb l'Oficina Jove per impulsar una campanya dirigida al jovent, sota el lema "De festa: nosaltres decidim!".
La campanya, que ja s'ha dut a terme en altres festivals com el FIMPT i el Nowa Reggae, utilitza com a suport els gots del festival, que portaran tres missatges diferents que reflexionen sobre eixos relacionats amb les drogues, el sexe i la violència: "Jo decideixo quan i amb qui", en relació a la prevenció de la violència masclista associada als espais d'oci nocturn; "Jo decideixo dir prou", en relació a ser conscients i prendre decisions responsables sobre moments i quantitats en el consum de tòxics quan es va de festa; "Nosaltres decidim com acaba la festa", en relació a que la pressió de grup no influeixi a deixar de decidir sobre un mateix.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00