Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

La quarta edició de la Cursa del Tió se celebrarà el diumenge 24 de desembre.

12/12/2017
Cursa del Tió 2017 Sortida des del CEM Isaac Gálvez Cursa del Tió 2017 Sortida des del CEM Isaac Gálvez

L'activitat, que enguany transcorrerà pel barri del Tacó, està impulsada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de VNG.

Les inscripcions per participar en la Cursa del Tió 2017, que tindrà lloc el diumenge 24 de desembre al matí, ja estan obertes.

L'activitat, impulsada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, arriba a la quarta edició, amb un nou canvi d'escenari. Després de la zona centre, la façana marítima i el barri de Sant Joan, ara és el torn del barri del Tacó, escenari on els participants gaudiran d'una original activitat que fomenta l'esport en família.

Per participar en la Cursa del Tió cal fer equips d'entre 2 i 5 persones (mínim 1 adult) i trobar 12 fites marcades al mapa. Els equips disposaran, a més del mapa, d'una targeta de control per poder marcar els encerts i un temps màxim de 2 hores per completar el recorregut i tornar al punt de sortida, que enguany serà al davant del Complex Esportiu Municipal Isaac Gálvez. (Ronda Ibèrica,66)

La sortida de la cursa serà a les 10.30 hores, i tots els equips que presentin la targeta amb els 12 punts marcats seran mereixedors del Diploma de Tió de Roure. L'ordre i la direcció de la ruta per completar les 12 fites, l'escollirà cada equip, en funció de l'estratègia que vulguin seguir.

Les inscripcions es poden fer fins al 22 de desembre a les botigues col·laboradores Cota Zero, Evasion Runing i Intersport Olaria. El preu per persona és d'1 €, que es destinarà a cobrir l'assegurança dels participants.

Trobareu les bases de la cursa i el full d'inscripcions a les botigues col·laboradores.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00