Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Defensors i síndics locals de Catalunya, a VNG

17/09/2013
Els síndics i defensors locals de Catalunya i l'alcaldessa de VNG Els síndics i defensors locals de Catalunya i l'alcaldessa de VNG al saló de Plens

L'alcaldessa rep la junta del Fòrum de Defensors i Síndics que ha fet una reunió de treball a la ciutat

La Junta del Fòrum de Síndics i Defensors locals de Catalunya s'ha reunit avui a Vilanova i la Geltrú en una de les seves trobades habituals de treball. El Defensor de la Ciutadania de VNG, Josep Ibars, forma part d'aquesta junta. L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, els ha rebut a saló de Plens, els ha donat la benvinguda i ha expressat la seva satisfacció per la seva presència a la ciutat.

Neus Lloveras ha recordat que Vilanova i la Geltrú va participar en el procés de constitució d'aquest Fòrum i en forma part des dels seus inicis. "Vilanova i la Geltrú té defensor de la ciutadania des de l'any 2000 i en aquests anys hem pogut veure la seva evolució, que ha anat en paral·lel a una creixent implantació dels síndics i defensors en els municipis del país" ha dit l'alcadessa.

Lloveras creu que els síndics i defensors locals fan una bona tasca i cada vegada més la ciutadania en coneix la seva existència, "s'han convertit en una figura imprescindible que vetlla, des de la proximitat, perquè els ciutadans i les ciutadanes gaudeixin d'una bona administració."
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00