Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Alcohòlics Anònims compta amb dos grups estables a VNG

07/03/2018
Alcohòlics Anònims Alcohòlics Anònims

L'associació ofereix ajuda i suport a qualsevol persona que tingui problemes amb el consum d'alcohol

L'alcohol és la droga més consumida i acceptada socialment i la que més problemàtica associada genera. El consum excessiu i habitual d'alcohol perjudica el fetge i el pàncrees, causa gastritis i úlceres d'estómac, desnutrició i trastorns al sistema nerviós. També pot augmentar el risc de tenir lesions, agreujar problemes físics, psíquics i socials, i pot perjudicar les relacions familiars i laborals.

Alcohòlics Anònims és una associació d'homes i dones de tot tipus i condició tant pel que fa a l'edat, el sexe o la religió. Els seus membres s'ajuden els uns als altres a mantenir-se sobris i comparteixen lliurement l'experiència de la seva recuperació amb d'altres persones que puguin tenir problemes amb la beguda. L'associació s'interessa exclusivament en la recuperació de les persones basant-se en 12 passos dissenyats a aquest efecte. El programa no sempre és eficaç per a tots els alcohòlics, i per tant, cal complementar-lo amb assessorament o tractament professional.

L'associació funciona a través de grups locals i està present en 151 països. A Espanya hi ha al voltant de 600 grups, i a Catalunya, 90. A Vilanova i la Geltrú funcionen dos grups locals de manera estable i eficaç, acullen una vintena de membres i es reuneixen els dimarts, els dimecres i els dissabtes.

• El Grup Vilanova 1 es troba al centre cívic La Geltrú, a la plaça dels Alumnes Obrers, 1, els dimecres i dissabtes de 19.30 a 21.30 h.
• El Grup Vilanova 2 es troba a l'església de Sant Joan, al carrer de Joan Llaverias, s/n, els dimarts de 19.30 a 21.30 h.

Qualsevol persona que cregui que té problemes amb la beguda és benvinguda a les reunions de l'Associació i se'n pot fer membre. També s'hi pot contactar a través dels telèfons 93 317 77 77, 607 019 137, o a través del correu electrònic grupo.vilanova1@area6aa.org

Per altra banda, aquest dissabte 10 de març a les 19.30 hores, al centre cívic de la Geltrú, se celebrarà la reunió anual de l'associació. Aquesta reunió informativa és oberta a totes les persones que hi estiguin interessades.

Informació relacionada

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00