Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

Recorregut pel carril bici de VNG

16/03/2016
Un moment del recorregut del passat divendres    Un moment del recorregut del passat divendres

El regidor de Mobilitat i tècnics de la Regidoria fan el recorregut per tot el carril bici per revisar el disseny i detectar possibles millores

 Vilanova i la Geltrú disposa de 10 quilòmetres de carril bici que conformen dues anelles de circulació, una a la banda de muntanya i una altra a la banda de mar. Aquest carril, així com les zones pacificades, permet a la ciutadania desplaçar-se per la ciutat utilitzant la bicicleta com a mitjà de transport.

Per conèixer el disseny d'aquest carril i fer seguiment del manteniment que s'hi realitza, divendres de la setmana passada el regidor de Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de VNG, Joan Giribet i responsables tècnics de la Regidoria de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat van fer el recorregut en bicicleta de tot el carril detectant possibles millores a realitzar.

Aquesta visita forma part de les sortides que quinzenalment realitzen el regidor Giribet i els tècnics i tècniques municipals per conèixer de primera mà les intervencions que cal realitzar a l'espai públic de la ciutat.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00