Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

VNG participa en unes jornades internacionals de bancs del temps

08/10/2014
Trobada dels participants al Banc de Temps de VNG   Trobada dels participants al Banc de Temps de VNG

L'experiència vilanovina, model en una taula rodona sobre ciutadania activa

El Banc del Temps de Vilanova participarà en les XIV Jornades Internacionals de Bancs del Temps que es celebra els propers 16 i 17 d'octubre al Caixa Fòrum de Barcelona. La ponència vilanovina estarà emmarcada en la taula rodona "Experiències de reciprocitat i ciutadania activa" on també hi prendran part els bancs del Temps de Saragossa, Sarrià i Madrid.

El Banc del Temps és un projecte d'intercanvi puntual de serveis, coneixements i habilitats on la moneda de canvi és el temps enlloc dels diners. Actualment en formen part 210 persones que ofereixen serveis tant diversos com idiomes, jardineria, assessorament en arquitectura, estètica, bricolatge, flors de bach, planxa, caminades, defensa personal, cuina, manualitats, reflexologia o transports en cotxe. 

Banc del Temps 2

Totes les persones interessades en conèixer aquest projecte poden assistir a la xerrada informativa que es realitzarà aquest divendres 10 d'octubre a les 18h al Centre Cívic de la Geltrú , en el marc de la Tardor Activa.

El Banc del Temps és un projecte amb molts beneficis ja que promou l'activitat i el coneixement entre persones, contribueix a la conciliació de la vida laboral i familiar, fomenta l'aprenentatge d'habilitats o ajuda a un petit estalvi en temps de crisi. El projecte es gestiona conjuntament entre un grup de voluntaris i compta amb el suport tècnic de la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament. La Secretaria del Banc del Temps que es reuneix tots els divendres a la tarda al CC Geltrú. 


Més informació AQUÍ

Facebook del Banc del Temps de VNG
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00