Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'Ajuntament de VNG convoca una trobada per parlar de la plaça del Port

03/02/2014
Plaça del Port Plaça del Port

El projecte de remodelació d'aquest espai preveu convertir-lo en un centre d'activitats firals, comercials i socials

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, explicarà en una trobada oberta a tota la ciutadania el projecte de remodelació de la plaça del Port, on es preveu destinar-hi usos firals, comercials i socials. La sessió tindrà lloc el dimarts 11 de febrer a les 19 h a la Sala d'actes del Pòsit de Pescadors.

D'acord amb el Pla Especial del Port de Vilanova i la Geltrú, la plaça del Port s'ha de transformar en un gran espai per a ús ciutadà, amb usos firals, comercials, culturals, nàutics i turístics. La superfície de l'espai passarà dels 2.200 m2 actuals, a 14.600 m2. L'estudi de detall hi contempla 2.480 m2 de sostre edificable.

Per tal que tots els vilanovins i les vilanovines puguin conèixer els detalls del projecte i expressar el seu punt de vista, l'Ajuntament organitza aquesta trobada. La creació d'aquest nou espai s'inclou en el conjunt de les actuacions previstes a la façana portuària, amb l'objectiu d'obrir el port a la ciutat i de potenciar-hi l'activitat econòmica i social.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00