Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'Ajuntament de VNG denuncia davant els Mossos la retirada furtiva de la simbologia que demana l'alliberament de presos polítics

07/09/2018
Façana Ajt.Vilanova i la Geltrú Façana Ajt.Vilanova i la Geltrú

S'ha retornat les pancartes a la façana de la casa de la Vila. El Govern n'ha tramitat les corresponents denúncies davant la Policia Local primer i davant dels Mossos posteriorment per la retirada furtiva a mans d'un grupuscle d'encaputxats

La façana de l'edifici consistorial de VNG torna a lluir amb les pancartes al·lusives a l'alliberament dels presos polítics, col·locades per un acord majoritari del Ple de l'Ajuntament i, reposarà el llaç groc, símbol explícit de suport a l'alliberament dels polítics empresonats i exiliats.

Aquesta simbologia havia estat retirada furtivament la nit de dimecres a dijous per un grupuscle de persones encaputxades i amb armes blanques. En aquest sentit, el Govern municipal ja ha tramitat les corresponent denúncies, aportant els vídeos a través dels quals es pot identificar alguns integrants del grup així com imatges dels vehicles utilitzats presumptament.

Així mateix el Govern municipal ha acordat convocar amb caràcter d'urgència una Junta Local de Seguretat extraordinària per tractar les actuacions de grups de persones encaputxades i amb armes blanques a l'espai públic.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00