Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú enllesteix el Pla Local d'Habitatge 2013-2018

17/12/2012
  Imatge d'arxiu de la presentació del resultat de l'enquesta sobre el Pla Local d'Habitatge   Imatge d'arxiu de la presentació del resultat de l'enquesta sobre el Pla Local d'Habitatge

El pla haurà de ser aprovat pel Ple municipal. Actualment està en fase de debat a la comissió informativa de l'àrea

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha elaborat ja el Pla Local d'Habitatge 2013-2018. Es tracta d'un document que recull les línies estratègiques en aquest àmbit durant aquest període de sis anys naturals i que ha comptat, prèviament a la seva redacció, amb la realització d'una enquesta que ha posat de manifest la situació actual en matèria d'habitatge a la nostra ciutat.

El regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet s'ha mostrat satisfet per poder disposar d'aquest document que actualment ha de ser treballat en el si de la comissió informativa amb la resta de grups polítics del Consistori vilanoví.

Segons el calendari previst, Joan Giribet creu "que es podria portar a aprovació del ple durant el primer trimestre de 2013". En aquest sentit, el regidor d'Habitatge ha destacat que "teníem l'obligació d'enllestir aquest document abans de finalitzar l'any i així ha estat".

El Pla Local d'Habitatge ha de regular totes les polítiques sobre aquest tema a la ciutat en els propers sis anys. "És un document viu", ha afegit el regidor Giribet que en la fase prèvia recull anàlisis demogràfiques i propostes sobre què ofereix la ciutat en temes de lloguer, habitatge social i creixement urbà.

Enquesta prèvia
Durant els mesos de juny a setembre es va realitzar on-line una enquesta per recollir la percepció en matèria d'habitatge de la ciutadania de VNG. A l'enquesta hi van participar un total de 227 persones, d'entre 36 i 65 anys majoritàriament, que principalment van mostrar la seva preocupació per qüestions com la rehabilitació d'habitatges; l'ús adequat dels mateixos i sobretot l'accés a l'habitatge.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00