Notícies

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Detall de la notícia

VNG commemora la Diada Nacional de Catalunya davant del monument a Francesc Macià

11/09/2017
Els portaveus dels grups municipals, fent l'ofrena institucional Els portaveus dels grups municipals, fent l'ofrena institucional

Neus Lloveras reclama una Catalunya acollidora i inclusiva i amb plena capacitat per atendre a la ciutadania

Diada 3Vilanova i la Geltrú ha commemorat un any més l'11 de setembre amb un acte institucional a la rambla de la Pau, davant del monument a Francesc Macià. Aquest matí s'ha dut a terme la celebració que ha començat amb l'actuació del Grup de Dansa de Vilanova.

Com ja és tradicional, una trentena d'entitats i col·lectius han fet la seva ofrena floral als peus del monument, acompanyats per la música Diada 2interpretada pels Ministrers de la Vila-Nova.

Tot seguit l'alcaldessa, Neus Lloveras, ha hissat la senyera, mentre diferents membres de les corals de la ciutat interpretaven El Cant del Poble i el Cant de la Senyera.

Els portaveus dels diferents grups polítics municipals presents a la commemoració han estat els encarregats de fer l'ofrena institucional i Neus Lloveras s'ha adreçat a tots els presents. En el seu discurs l'alcaldessa ha recordat que la Diada "és una festa cívica, i aquest any amb una significació especial" i també ha citat el president Macià quan va dir que cal "saber fer-nos dignes de Catalunya". Lloveras ha dit que "volem continuar sent la Catalunya acollidora i inclusiva" i també que "volem una Catalunya sobirana amb plena capacitat per atendre les necessitats i les inquietuds de la ciutadania".

L'acte ha finalitzat amb el Cant dels Segadors.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00