Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/05/2014

Continua el procés d'informació i enquesta sobre la plaça del Port

Centre Cívic Molí de Vent, ahir al vespre  Centre Cívic Molí de Vent, ahir al vespre

En una nova xerrada oberta a la ciutadania, Neus Lloveras va animar tothom ahir a opinar sobre el projecte

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, va explicar ahir al barri del Molí de Vent la proposta de nova plaça del Port. Lloveras va animar a respondre l'enquesta disponible durant aquesta setmana als centres cívics i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana: "el govern no treballem per nosaltres, sinó per la ciutat. No tindria sentit tirar endavant una acció que la ciutadania no vol, per això estem demanant l'opinió de tothom, estem fent un esforç d'informació i demanant que responguin l'enquesta".

En la sessió es van projectar imatges virtuals de com podria esdevenir la nova plaça, amb un espai de passeig al costat de les barques i una plaça àmplia amb possibilitat per desenvolupar-hi activitats, un equipament municipal i petits negocis comercials. Neus Lloveras va recordar que des de feia molts anys Ports de la Generalitat no invertia al port de Vilanova i la Geltrú, i que en aquest mandat s'han intensificat les converses entre administracions per aconseguir que es retiri la tanca i que es projectin inversions importants a la zona, amb l'objectiu d'integrar el port a la ciutat i d'afavorir la promoció d'activitat econòmica.

L'alcaldessa va manifestar que el projecte de desenvolupament de la plaça del Port no estava previst en les prioritats de la ciutat, "però és ara, que Ports de la Generalitat ens ofereix aquesta oportunitat d'endreçar l'espai i treure'n un rendiment per a tota la ciutat, des del govern pensem l'hem d'aprofitar, seria una llàstima renunciar-hi".

Avui a les 19 h tindrà lloc una nova xerrada sobre el projecte al Centre Cívic Sant Joan, i demà divendres al Centre Cívic Mar. En aquests dos dies encara es poden respondre les enquestes sobre la proposta de plaça del Port, per tal de conèixer què en pensa la ciutadania de Vilanova i la Geltrú.

Respondre l'enquesta és un tràmit ràpid i senzill, que es pot realitzar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament o en qualsevol centre cívic municipal.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00