Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/07/2014

S'obre el termini per optar a les 5 acreditacions per veure la diada castellera de Festa Major des del balcó de l'Ajuntament

Diada castellera 2013 Diada castellera 2013

Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 28 de juliol i el sorteig es farà el dia 29 a les 13.30 h

Un any més, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i els Pabordes de la Festa Major donen l'oportunitat a cinc persones i acompanyant a gaudir de l'exhibició castellera de Festa Major del dia 2 d'agost des dels balcons de la casa consistorial.

Tothom qui vulgui participar en el sorteig té temps fins al dia 28 de juliol per fer la seva sol·licitud. Només cal ser major d'edat i estar empadronat o empadronada al municipi. Les inscripcions ja es poden realitzar des d'avui per internet (feu click aquí) o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l'Ajuntament i en l'horari habitual.

El dimarts 29 de juliol, a les 13.30 hores, es farà el sorteig en un acte públic al saló de Plens de l'Ajuntament i es donaran a conèixer els noms dels guanyadors i guanyadores.

Aquest és el tercer any en què es du a terme aquesta iniciativa impulsada pels Pabordes amb l'objectiu de donar l'oportunitat a tots els ciutadans i ciutadanes de VNG de poder gaudir d'aquest espectacle des d'un punt privilegiat com és el balcó de l'Ajuntament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00