Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/03/2017

CUP de Vilanova i la Geltrú: “el govern està en crisi i queda desligitimat”

Nota de premsa de la CUP

En les properes hores ens reunirem amb la resta de forces polítiques i plantejarem un canvi de
rumb.

Aquesta tarda s'ha fet pública la dimissió de dos regidors/es del govern del grup de Convergència i Unió. Aquesta situació deixa l'actual govern de CiU (6 fins ara) i PSC (5 regidors /es), que ja estava en minoria, en més minoria. Els dos regidors /es anuncien que  passen a l'oposició i fan una descripció de l'actual govern que la CUP compartim plenament: desgovern, absència de transparència, falta de rumb i falta de projecte per a la ciutat. I creiem que una majoria social a Vilanova percep la mateixa situació.

Des de la CUP, principal partit de l'oposició,creiem que la situació és greu i mereix un replantejament del govern de la ciutat, i en aquest sentit mourem peça en les properes hores per conèixer l'opinió dels diferents actors polítics, especialment de la majoria alternativa que configurem CUP (5), ERC (4) i SomVng (2), que ja va ser la proposta de govern de canvi formulada després de les eleccions de 2015 i que malauradament no va tirar endavant.

Vilanova i la Geltrú necessita un govern actiu, obert, plural que tingui propostes concretes per
impulsar l'economia, els drets socials, la cultura i la participació democràtica. Els darrers dos anys especialment, Vilanova ha perdut temps amb un govern aturat, gris, sense projecte i sense
iniciativa, que a més ha generat malestar en amplis sectors de la societat activa i no ha aportat propostes ni iniciatives en quasi cap àmbit.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00