Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/12/2016

Nova convocatòria del Consell Municipal de Medi Ambient per demà dijous al CRIA

La trobada, oberta a tothom, servirà per debatre un total de 12 punts

Per demà dijous, s'ha convocat una nova reunió del Consell Municipal de Medi Ambient. Aquesta sessió es farà, com ja és habitual, al Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA) a partir de les 18.30 h a carrer de Bonaire número 1.

L'ordre del dia contempla un total de dotze punts on es parlarà de la proposta de creació de la Comissió Permanent del Consell, i del calendari de reunions per a 2017. També es donarà informació i debat sobre el projecte de restauració i renaturalització de la desembocadura Torrent de Sant Joan; sobre Platja Llarga i de les darreres actuacions dutes a terme; i al voltant del projecte de renaturalització de la Platja del Far. Així mateix al Consell es donarà informació sobre la situació ambiental de Componentes Vilanova, i es parlarà del calendari d'accions mediambientals al municipi. També es faran diverses peticions com la de suport a les associacions en els seus projectes; per la eradicació de químics en els planters i flors i cura del medi natural; i per l'augment del carril bici, o el marcatge de camins locals, entre d'altres.

A la sessió, que està oberta a tothom, hi serà present el regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Llobet
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00