Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/10/2014

El Cineclub Sala1 guanya el premi a la millor programació de cinema català 2013

Els membres de la Junta amb el premi      Els membres de la Junta amb el premi

El cineclub vilanoví és reconegut per la programació que ha ofert dins el marc del Cicle d'Autors Catalans que va començar el 2013

El passat dissabte 18 d'octubre la Federació Catalana de Cineclubs lliurava els premis anuals en reconeixement de la feina feta pels seus socis federats. El Cineclub Sala1 de Vilanova va rebre un guardó en reconeixement a la programació de cinema català que s'ha projectat dins el marc del Cicle d'Autors Catalans, i que ha comptat amb la presència dels directors i amb enregistraments audiovisuals de difusió.

Els premis de la Federació Catalana de Cineclubs porten el nom de José Maria Nunes, en reconeixement al cineasta de Barcelona que va construir tota la seva filmografia al marge de la comercialitat i a contracorrent de modes i convencions, encaixant perfectament la tasca del cineclubisme català en els seus ja més de 80 anys d'història, i trobant en els cineclubs el seu lloc natural d'exhibició.

Les tres categories de premis són: Millor Cineclub 2013, que se'l va endur el Cineclub de Vic; Millor Cineclub Jove (de menys de 10 anys) que va ser pel Cineclub de Sitges; i Millor Programació de Cinema Català 2013, que va ser pel Cineclub Sala1 de Vilanova i la Geltrú. El premi són dues programacions de cinema català facilitades per la Federació Catalana de Cineclubs.

Aquestes són les diferents pel·lícules projectades dins aquest marc de Cicle d'Autors Catalans durant el 2013, que ha continuat aquest 2014 i que continuarà el 2015 amb una sessió trimestral:
Albert Serra - "El Cant dels Ocells"
Marc Recha - "Petit Indi"
Marçal Forés - "Animals"

I aquí hi trobareu les diferents entrevistes i continguts realitzats
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00