Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/02/2017

El Consell Municipal del Port celebra la segona reunió

Consell Municipal del Port      El Consell es va reunir al Saló de Plens de l'Ajuntament

Ports de la Generalitat preveu que la intervenció a la plaça del Port comenci el juny

El Consell Municipal del Port de Vilanova i la Geltrú va celebrar ahir a la tarda la segona reunió des de la seva constitució. Tal com s'havia acordat en la sessió anterior, la trobada d'ahir va tractar dos temes monogràfics. En primer lloc, es va presentar l'activitat comercial al port de l'empresa Manipuladora de Mercaderies. Tot seguit, es va parlar sobre la sostenibilitat del medi marí i política pesquera, amb una conferència a càrrec de Lydia Chaparro, biòloga especialitzada en aquest àmbit.

La reunió va comptar amb una àmplia presència dels membres del Consell, entre els quals, el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez. A la darrera part de la trobada, Gómez va explicar que el procés d'urbanització de la plaça del Port segueix la planificació prevista. El projecte tot just ha sortit a informació pública i les obres començaran el juny, amb un termini d'execució de quatre mesos. Ports de la Generalitat hi inverteix aquest 2017 un total d'1,2 milions d'euros.

El Consell Municipal del Port es va constituir el 2 de novembre passat, amb la finalitat de ser un ens de participació ciutadana en l'àmbit del port i el seu context. Hi prenen part entitats i empreses que operen al Port; la Confraria de Pescadors; agents econòmics; l'Associació de Veïns de Baix-a-mar; ens públics com l'IMET i Neàpolis; l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb presència de tots els grups municipals, i Ports de la Generalitat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00