Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/05/2015

Tot a punt per les eleccions municipals de diumenge

L'escrutini es podrà seguir al web vilanova.cat, des del mòbil a l'aplicació Vilanova + i Canal Blau oferirà programació especial

Vilanova i la Geltrú renovarà els 25 regidors i regidores en les eleccions municipals de diumenge, 24 de maig. Un total de 48.366 persones tenen dret a vot a la ciutat repartides en les 64 meses electorals.

El web de l'Ajuntament de VNG www.vilanova.cat oferirà diumenge al vespre un seguiment de l'escrutini, que s'anirà a actualitzant a mesura que arribin els resultats de les diferents meses. La pàgina mostrarà en tot moment la possible configuració pel que fa al repartiment de regidors i regidores de les diferents formacions, el nombre de vots de cada formació i el percentatge de vots respecte el total.

El seguiment dels resultats també es podrà fer a través del telèfon mòbil. Des de l'aplicació Vilanova + es podrà accedir a les dades que es vagin publicant a mesura que es vagin coneixent resultats.

D'altra banda, Canal Blau FM i TV faran diumenge programació especial per seguir la jornada electoral. A les 15 h s'emetrà un informatiu especial per saber com s'està desenvolupant la jornada i a partir de les 19.30 h començarà un programa especial per seguir tot l'escrutini de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Cubelles i Canyelles. El programa combinarà la informació i la valoració dels resultats a mesura que es vagin coneixent i també hi haurà connexions en directe amb aquestes poblacions i amb les seus d'alguns dels partits o coalicions electorals.

Les persones amb problemes de mobilitat poden programar ja el seu trasllat al col·legi electoral. El servei el realitzarà la Creu Roja i el telèfon de contacte és 704 20 22 24 i està operatiu durant les 24 hores del dia. L'horari del trasllat del diumenge dia 24 de maig de 2015, serà de les 10 h del matí fins a les 19 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00