Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/12/2015

L'Orquestra Simfònica de l'ECMMM, al concert de Sant Esteve

Els estudiants del Conservatori participaran al concert de la Camerata  Els estudiants del Conservatori participaran al concert de la Camerata

La Camerata Eduard Toldrà comptarà enguany amb la col·laboració dels músics de l'Escola i Conservatori Municipal

La Camerata Eduard Toldrà i l'Orquestra Simfònica de l'Escola Conservatori de Música Mestre Montserrat oferiran dissabte el tradicional concert de Sant Esteve. Com ja és habitual des de fa uns anys, el concert de Sant Esteve està emmarcat en el Programa de Suport a la Creació Musical. Sota aquesta marca, el que es pretén és que joves músics, estudiants del conservatori de la nostra ciutat, participin activament d'aquest concert. Els alumnes treballen el repertori a l'aula amb els seus professors i s'afegeixen als assajos generals amb la Camerata Eduard Toldrà i el seu director; en aquest cas Guérassim Voronkov. El resultat d'aquest concert és doncs, fruit de la conjunció professional i acadèmica. La vessant professional de la mà de la Camerata Eduard Toldrà, i la vessant acadèmica amb estudiants de l'ECMMM.

El concert començarà a les 7 de la tarda a l'Auditori Eduard Toldrà, i s'interpretarà un programa sota el títol “Variacions sobre un tema de Frank Bridge de Benjamin Britten”. Britten va ser l'alumne més famós de Frank Bridge, i en honor del mestre li va dedicar aquesta complexa obra.

En aquest cas, la Camerata Eduard Toldrà i l'Orquestra Simfònica de l'Escola Conservatori de Música Mestre Montserrat seran les dues formacions encarregades d'oferir-nos aquest ja tradicional concert de Sant Esteve.

Podeu comprar les entrades a www.auditoritoldra.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00