Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/08/2016

Èxit de la quinzena edició de la fira Fora Estocs

La plaça de la Vila va tornar a acollir el Fora Estocs La plaça de la Vila va tornar a acollir el Fora Estocs

La calor concentra bona part de l'afluència de públic a partir de les set de la tarda

Fins a 62 carpes es van instal·lar aquest dissabte a la plaça de la Vila per celebrar la quinzena edició del Fora Estocs. En total 47 van ser els establiments els que van participar en aquesta nova edició de la fira, que ja s'ha consolidat com al referent comercial que dóna per finalitzades la temporada de rebaixes de l'estiu.

L'acollida per part del públic va ser, un cop més, molt bona. Tot i que de bon matí va començar de manera tímida, ja a partir de les 10 h la cosa es va anar animant. Així mateix, al migdia hi va haver l'habitual disminució de visitants, però novament a partir de les 7 de la tarda l'afluència de públic va augmentar de manera molt considerable fins al punt que, sobre les 21.45 h, la plaça de la Vila encara estava plena de gom a gom.

La valoració que en fan tant botiguers com visitants d'aquesta darrera edició del Fora Estocs és molt positiva, amb un bon nivell de vendes i d'animació, tot i la calor que va acompanyar la jornada.

Organitzada per l'associació Viu Comerç , la iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00