Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/05/2014

Canal Blau TV retransmet avui la celebració de La Nit de l'Empresa

    Les propostes presentades a l'AMO es podran seguir en directe per CBTV  Les propostes presentades a l'AMO es podran seguir en directe per CBTV

A més, demà dissabte retransmetrà la segona edició de l'Assemblea Municipal Oberta, a partir de les sis de la tarda

Canal Blau Televisió oferirà avui divendres, a partir de les 22.30h, la retransmissió de La Nit de l'Empresa, que se celebra a la Finca Mas Solers, de Sant Pere de Ribes.

L'emissió del programa permetrà seguir en directe el moment de la proclamació i entrega dels Premis ADEG, així com de tots els altres guardons i reconeixements que composen el programa de la gala. La Nit de l'Empresa és la trobada anual, organitzada per l'ADEG  en la que hi participen empresaris, directius i representants polítics i institucionals del Garraf, Alt i Baix Penedès. La cita empresarial comptarà amb l'assistència del conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, així com del president del Foment de Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà, entre d'altres autoritats.

La retransmissió de Canal Blau televisió es podrà veure, posteriorment, en les repeticions que s'han programat per dissabte, a les 15 i les 22.30 h, i diumenge, a les 12.30 h.

D'altra banda, demà a partir de les sis de la tarda, Canal Blau Televisió oferirà també en directe, la retransmissió de la segona Assemblea Municipal Oberta, que es farà des de l'Auditori de Neàpolis. Els espectadors podran seguir des de casa les diferents propostes presentades, així com les corresponents votacions. El programa es podrà veure novament en la repetició que s'ha programat per aquest diumenge a les 8.30 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00