Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/02/2014

L'Ajuntament de VNG rep el segell Infoparticip@

www.vilanova.cat

Aquesta certificació reconeix la qualitat i la transparència de la informació pública local

El Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona atorga als webs municipals el segell Infoparticip@, per la publicació d'informació que faciliti a la ciutadania el coneixement sobre qui són els representants polítics del seu municipi, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació posen al seu abast.

En el cas del web institucional www.vilanova.cat, es compleixen 39 dels 41 indicadors utilitzats pel LPCCP per avaluar la informació publicada per les administracions municipals. En superar, doncs, el 95% dels criteris considerats preferents per als municipis de més de 50.000 habitants, vilanova.cat rep aquest segell, que recollirà l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, en un acte al Palau de Pedralbes el 18 de març.

Per a Neus Lloveras, l'obtenció d'aquesta certificació "és un reconeixement a l'esforç per ser una administració més transparent, que és un objectiu del govern municipal, en el qual continuem treballant per avançar-hi". Aquesta és la primera edició del segell Infoparticip@, que s'ha creat amb la finalitat d'assolir una millora de la informació publicada als webs dels ajuntaments de cara a les eleccions municipals del 2015, una informació que, segons ha analitzat el LPCCP, en molts casos no és suficient.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00