Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/01/2015

Un cabaret per als més petits, la proposta de l'Auditori per aquest diumenge

L'espectacle començarà a les 6 de la tarda     L'espectacle començarà a les 6 de la tarda

El grup Samfaina de colors porta el seu 'Cabaret Patufet', amb cançons, contes i tot un espectacle per a un públic a partir dels dos anys

Dins la temporada de programació estable que acaba aquest mes de gener, l'Auditori Eduard Toldrà ofereix aquest diumenge un espectacle de cabaret familiar. El "Cabaret Patufet" dels Samfaina de colors omplirà l'escenari de música, cançó, conte, poesia i endevinalles destinades principalment a un públic d'entre 2 i 5 anys.

Aconseguirà la Rateta Presumida trobar l'amor de la seva vida? I la Lluna, podrà enredar al sol? Per què vol la nina Marta anar a la platja? Quin és l'ocell que dorm a la palla i que pon un ou cada setmana? El drac ens vol espatllar la festa. Se'n sortirà? I, en Patufet, que hi té a veure en tot plegat?
Totes aquestes preguntes tenen resposta al Cabaret Patufet. Un cabaret petit com un granet d'anís.

Un espectacle creatiu, emotiu, delicat, divertit i participatiu, amb Mirna Vilasís a la veu, campana, pandereta i picarols; i Xavi Múrcia a la veu i la guitarra.

L'espectacle començarà a les 6 de la tarda, i es poden comprar entrades, al preu de 6 euros, a la web de l'Auditori Eduard Toldrà.

Cal recordar que aquest dissabte 17 de gener, de 17 a 20 h, les taquilles del Teatre Principal estan obertes malgrat sigui un dia festiu a Vilanova.

Més informació a http://www.samfainadecolors.cat/
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00