Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/10/2014

L'alcaldessa de VNG saluda els pèrits industrials titulats fa 50 anys

Salutació a la promoció de pèrits de 1964

La promoció de 1964 van ser els primers a realitzar tota la carrera a l'edifici actual

La promoció de llicenciats el 1964 a l'Escola Tècnica de Pèrits Industrials de Vilanova i la Geltrú va trobar-se divendres passat per commemorar els 50 anys de la finalització de la seva carrera. L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i la primera tinenta d'Alcaldia i regidora d'Educació, Ariadna Llorens, van saludar-los a la seu de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria (EPSEVG), l'edifici que aquesta generació de pèrits van estrenar en el primer any de carrera.

Neus Lloveras va reconèixer la promoció de pèrits com a "part de la història de la universitat que avui tenim a Vilanova i la Geltrú". L'alcaldessa va recordar que l'escola industrial sempre ha anat vinculada al desenvolupament industrial i econòmic de la ciutat, una relació que encara avui és necessària: "a l'Ajuntament tenim claríssim que en el rumb que ha de prendre la ciutat un dels punts més forts i estratègics és la UPC, sobretot per la possibilitat de situar el coneixement al costat de les empreses".

El director de l'EPSEVG, Frederic Vilà, va fer un retrat de l'estat actual del centre als antics estudiants, en el qual va exposar els graus en enginyeries que s'hi imparteixen, així com la seva vessant de recerca i investigació i la seva vocació d'internacionalització. L'acte va comptar amb intervencions d'alumnes dels dos plans d'estudi que van coexistir el 1964 i amb un dels professors d'aquell moment.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00