Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/12/2015

Entrega dels diplomes als alumnes i a les empreses del programa Joves per l'Ocupació

Cloenda del programa Joves per l'Ocupació Cloenda del programa Joves per l'Ocupació

El regidor d'Educació i Treball entrega les 85 acreditacions als joves de la comarca que han participat en aquest programa de l'IMET

Ahir es va fer l'acte de cloenda del programa Joves per l'Ocupació a l'Institut Municipal d'Educació i Treball. En l'acte es va fer entrega de les orles corresponents als 85 alumnes que enguany han participat en el programa fent cursos de cuina, comerç, estètica i polimanteniment. També es va fer entrega de les acreditacions a les 60 empreses que han col·laborat en els diferents cursos acollint les pràctiques corresponents.

L'acte va estar presidit pel regidor d'Educació i Ocupació, Joan Martorell, qui va felicitar els joves pel seu esforç. "És important iniciar projectes però també és important poder tancar-los [referint-se a la cloenda del programa]. I també és important el paper de les empreses que col·laboren amb nosaltres i ens donen el seu suport, que ens permet tirar endavant aquests projectes". I referint-se al treball dels joves, va afegir que "és cabdal la constància per tirar endavant en aquests temps en què vivim".

En aquesta edició s'han realitzat un total de 5 cursos de formació d'ofici: dos cursos d'Operacions bàsiques de cuina; un curs de polimantenidor/a d'edificis; un curs d'Activitats auxiliars d'estètica, i un curs d'Activitats auxiliars de comerç. Tots ells han tingut una durada de 300 hores de formació i 80 hores de pràctiques en empreses.

En breu s'obrirà la 4a edició de Joves per l'Ocupació. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb Montserrat Martínez a mmartinez@imet.cat, consultar la pàgina web de l'IMET en l'apartat de Joves per l'Ocupació  o presencialment a Infoimet, al carrer de la Unió, 81 (edifici La Paperera).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00