Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/04/2016

Recital poético musical a l'Auditori Eduard Toldrà

Poemes de Cristina Grisolía, veu de Camilo García i música de José Luis Bieito, divendres i dissabte en l'espectacle 'Material Diáfano'

La bona acollida de la proposta ha fet que l'Auditori Eduard Toldrà programés una segona sessió de "Material Diáfano".
Així, aquest divendres 8 i dissabte 9. a les 9 del vespre, es podrà gaudir d'aquest muntatge íntim i proper, una trobada dels poemes de Cristina Grisolía, la veu de l'actor Camilo García i la música de José Luis Bieito.

La veu de Camilo García fa que la poesia concentrada i medul·lar de l'autora ens arribi amb força i amb inusuals matisos. La música, inspirada i creada a partir de l'acurada lectura, no és tan sols un acompanyament de la paraula, sinó una protagonista més que al llarg de l'espectacle crea emocions i aprofundeix en la paraula amb lucidesa escarida i precisa.

Així, l'actor, acompanyat de les guitarres de Bieito, ofereix "no una lectura de poesia musicada, ni música acompanyada de paraules, sinó una trama curosament teixida, i molts bons moments junts".

Les entrades es poden comprar a través del web www.auditoritoldra.cat, o a les taquilles del Teatre Principal, el mateix dissabte de 17 a 20 h o bé una hora abans de l'espectacle a l'Auditori.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00