Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/06/2014

El cap de setmana d'inici de la temporada d'estiu a VNG es salda amb un 'objectiu complert'

El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, es mostra molt satisfet pels resultats obtinguts

"Objectiu complert". Aquest és el titular que resumeix les activitats dutes a terme durant aquest llarg cap de setmana passat, i que han significat l'inici de la temporada d'estiu a Vilanova i la Geltrú, segons el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Gerard Figueras. La celebració de la fira Temps de Vi, la Vilanova Shopping Night, l'obertura del Juanita's Vilanova Sliding, l'arribada del ral·li de cotxes clàssics País del Cava, o la celebració de la regata de Les Columbretes, han fet de la ciutat un veritable pol d'atracció turístic. "Ara cal seguir treballant en aquesta direcció per a que la temporada sigui un èxit i, fins i tot, vagi més enllà de l'encaix purament estacional".

Gerard Figueras també va valorar molt positivament la campanya del primer turista de l'estiu, que va fer que tres parelles provinents d'Esparreguera, Castellgalí i Els Monjos, passessin un cap de setmana inoblidable a Vilanova i la Geltrú. "Ha estat una iniciativa on tots hem sumat, des de l'Ajuntament, però també des de l'Estació Nàutica, Viu Comerç, el Gremi d'Hoteleria i Restauració o el Menja't Vilanova. Ha estat un treball conjunt de molts mesos que es va iniciar al Saló Internacional del Turisme de Catalunya, i que hem resseguit a les fires de les ciutats de l'Eix Diagonal com Manresa o Vilafranca del Penedès".

Sobre Temps de Vi el regidor va voler destacar que la fira ha patit un increment del 10% en les xifres del seu conjunt respecte l'any passat, però que el més important ha estat el salt qualitatiu. "Temps de Vi és una fira que atrau a més de 50.000 persones, però el veritable salt d'enguany ha estat la seva proposta de qualitat amb tastos i activitats duts a terme amb el suport del Gremi d'Hoteleria i Restauració." Figueras també va valorar molt favorablement la col·laboració de Temps de Vi amb el Vida Festival, amb el concert de Mishima que es va fer al Teatre Principal diumenge.

Figueras també va remarcar el bon comportament de la Vilanova Shopping Night en aquesta edició. "Viu Comerç ha fet un esforç per rellançar aquesta proposta i creiem que se n'ha sortit amb molts bon resultats. Els carrers del centre estaven plens, va haver-hi moviment comercial, i les activitats programades era molt atractives"
 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00