Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/05/2014

L'Ajuntament recollirà l'opinió de la ciutadania respecte el projecte de la plaça del Port

Marijó Riba, Neus Lloveras, Ariadna Llorens i Glòria Garcia  Marijó Riba, Neus Lloveras, Ariadna Llorens i Glòria Garcia

Continua el procés participatiu sobre l'estudi de detall amb xerrades informatives, exposicions i una enquesta

La ciutadania podrà opinar sobre el projecte remodelat de la plaça del port. Després d'incorporar a l'estudi de detall els suggeriments i sensibilitats del veïnat i diferents col·lectius, el procés participatiu continua amb xerrades informatives, diverses exposicions i una enquesta per recollir l'opinió dels vilanovins i vilanovines. A més, el govern vol decidir com seran l'equipament municipal i la plaça convocant dos concursos d'idees. La proposta que s'exposa ha incorporat demandes importants com la disminució de l'alçada de l'equipament municipal i la dels altres equipaments a la plaça.

El projecte de la placa del Port es va presentar per primer cop el 4 de desembre en un Consell Assessor del Barri de Mar. Pocs dies després, en una trobada de l'alcaldessa al barri "es va detectar que hi havia un col·lectiu que tenia una certa inquietud respecte aquell primer projecte" ha dit Neus Lloveras. "Vist això, es va fer una presentació pública i després es van fer trobades amb entitats i ciutadania". L'alcaldessa ha explicat que fruit de totes aquestes trobades "es va presentar un segon projecte modificat havent inclòs les aportacions dels col·lectius ciutadans i entitats que hem rebut". 

Plafons plaça del Port Exposició al vestíbul d el'Ajuntament

El vestíbul de l'Ajuntament acull des d'avui mateix una exposició sobre el projecte, així com els centres cívics i altres equipaments municipals com el Casal Municipal de Gent Gran i el Mercat del Centre. A més del 26 al 30 de maig es duran a terme xerrades informatives. "Amb això desitgem que la informació pugui arribar a tots els ciutadans, i com que amb això no en tenim prou, demanarem opinió, demanarem al ciutadà que un cop sàpiga amb exactitud com és el projecte ens doni la seva opinió" ha destacat Neus Lloveras.

La voluntat del govern és portar l'estudi de detall a aprovació en el Ple del mes de juny. L'alcaldessa ha animat a tota la ciutadania a informar-se i a fer arribar la seva opinió mitjançant l'enquesta. La informació del projecte també arribarà a totes les llars de la ciutat en un díptic amb els horaris i les adreces de les xerrades informatives i els punts de recollida de les enquestes. Díptic informatiu AQUÍ

Més informació de l'estudi de detall AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00