Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/02/2015

L'Ajuntament posa en marxa un protocol d'emergència per les baixes temperatures

S'ofereix lloc per domir i esmorzar     S'ofereix lloc per domir i esmorzar

L'Ajuntament ha habilitat un equipament municipal i ha acollit aquesta nit quatre persones que haurien dormit al carrer

Davant la previsió de baixes temperatures d'aquests dies, l'Ajuntament de Vilanova ha posat en marxa un dispositiu per a les persones que viuen al carrer. Aquesta ha estat la primera nit que s'ha acollit 4 persones, que han pogut dormir en un lloc calent amb estores i mantes.

El dispositiu està organitzat per les regidories de Serveis Socials i Participació, responsable dels centres cívics, i compta amb la col·laboració de la policia local, el Consorci de Serveis a les Persones i l'Associació Alè, que és la responsable dels esmorzars solidaris Cafè Caliu, i que ha pogut proporcionar esmorzar i també roba d'abric a aquestes persones.

També se'ls ha ofert, a través del Consorci de Serveis a les Persones, un servei de dutxa.

Aquests dies la policia local i els agents cívics contacten a peu de carrer amb les persones que ho necessiten per oferir-los aquesta opció per als dies de fred intens, que són els dies que estarà en funcionament aquest dispositiu provisional. De manera paral·lela a l'allotjament, aquests dies es valorarà si algun d'aquests usuaris vol ser atès pels Serveis Socials municipals per iniciar un itinerari de recuperació personal.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00