Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/09/2014

Gairebé dos-cents nedadors i nedadores participen a les diferents Travessades, que diumenge es van celebrar a la platja de VNG

   Natació en aigües obertes Natació en aigües obertes

Marc Calzada i Jessica Vall van ser els guanyadors de la 35a Travessada Nedant Platja de Vilanova i la Geltrú

Aquest diumenge s'han celebrat a la platja de Ribes Roges diverses curses de natació, la més veterana de les quals ha estat la 35a edició de la Travessada nedant platja de Vilanova i la Geltrú. La prova, que es va desenvolupar en bona part pel nou canal de natació, va tenir com a vencedors a Marc Calzada i Jessica Vall, del Club Natació Sant Andreu. Joaquim Romach, del Club Natació Vilanova va ser el primer classificat local. Pel que fa a la categoria de menors, la victòria va ser per Roger Pastor del Club Natació Sabadell i Ariadna Padilla del Club Natació Lleida. Els millors classificats del Club Natació Vilanova van ser Izan Gómez i Yasmine Salhy, en categoria masculina i femenina, respectivament.

Una altra de les curses celebrades va ser el V Premi Costa Daurada – El Garraf, entre Cunit i Vilanova i la Geltrú. En aquesta prova els guanyadors van ser Jordi Bosch del Club Natació Sant Andreu i Aïda Bertran del Club Esportiu Mediterrani. Juan Carles Calero, del Club Natació Vilanova va ser el millor classificat a nivell local.

Erik Fontanals del Club Natació Vilanova va ser el primer classificat de la V Travessada Popular. Alex Nagera, també del Club Natació Vilanova, va guanyar la II Travessada de nedadors amb discapacitat, i Pedro Sánchez del Club Natació Vilanova i Laura Rodríguez del Club Natació Igualada, van ser els primers de la III Travessada de Joves promeses.

Joel Bertran, del Club Natació Sant Andreu i Aïda Bertran, del Club Esportiu Mediterrani es van imposar als seus rivals, en la XIII Travessada nedant Joves, i Òscar Soler, del Club Natació Lleida i Roser Neguillo del Club Natació Tarraco, van ser els vencedors de la XIII Travessada nedant Màsters.

Per últim, Jonathan Gómez, del Club Natació Badalona i Aïda Bertran del Club Esportiu Mediterrani van ser els guanyadors del I Circuit Trofeu Ciutat de Vilanova i la Geltrú nedant en aigües obertes, que s'aconseguia amb la suma de punts aconseguits en tres proves: la I Travessada nedant la Mediterrània (celebrada el 28 de juny) el V Premi Costa Daurada – El Garraf, i la XXXV Travessada nedant Platja de Vilanova i la Geltrú.

Més informació sobre els resultats a la pàgina del Club Natació Vilanova.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00