Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/11/2015

El Congrés de Fires de Catalunya s'ha clausurat aquesta tarda a Neàpolis

El Congrés ha servit de marc pel lliurament dels Premis a la Innovació de les fires de Catalunya

El Congrés de Fires de Catalunya, que ha acollit l'edifici de Neàpolis de Vilanova i la Geltrú ahir dimecres i avui dijous, ha acollit més d'un centenar de representants de fires del país. Aquest congrés, organitzat per la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) ha estat obert a totes les fires, als associats i no associats a la Federació, als pobles petits amb una sola fira i a les institucions mitjanes i grans amb un calendari anual important, a més dels organitzadors privats i als proveïdors firals.

Al llarg del dia d'avui s'han presentat els indicadors de 2015 de l'observatori de la qualitat de les fires de Catalunya, i s'han lliurat el Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya que lliura la Generalitat. El premi se l'ha endut Fira d'Igualada per la Fira Vestim; mentre que hi ha hagut dues mencions especials per l'APP de la Fira de Mollerussa, i per Fira d'Alcarràs i la seva Fira del Comerç i del Rebost.

La jornada l'ha iniciat el doctor Víctor Küppers que ha parlat sobre "la gestió de l'entusiasme", i s'ha tancat amb una taula rodona sobre diversos casos pràctics d'avaluació de l'impacte econòmic de les fires. En aquesta taula rodona han participat Xavier Muñoz, director de l'Observatori Social de l'Ajuntament de Terrassa; Manuel Vidal, d'ESADE per Fira de Barcelona; Josep Maria Camps, de la Fira de la Candelera; i Manuel Vera, de l'empresa Bidfon. La taula ha estat moderada pel president de la FEFIC, i director de la Fira de Tortosa, Ramon Ferrando.

El congrés ha estat clausurat pel regidor de Promoció Econòmica i Projecció Exterior de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras; pel director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens; i pel ja esmentat Ramon Ferrando, que ha volgut felicitar a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i al seu equip humà per haver fet possible aquest congrés a la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00