Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/04/2016

La 5a edició del Torneig de Futbol Cruyff Courts se celebrarà a VNG el 29 d'abril i el 6 de maig

   Equips femenins final 2015 Equips femenins final 2015

Els guanyadors masculins i femenins participaran a la final nacional, que es jugarà a Igualada el diumenge 5 de juny

Els divendres 29 d'abril i 6 de maig es jugarà al camp de futbol Cruyff del Parc de la Torre d'Enveja de Vilanova i la Geltrú la fase comarcal del Torneig de futbol escolar Cruyff Courts 6vs6.

El torneig està adreçat als nens i nenes que actualment cursen sisè de primària, en equips formats dins els mateixos centres educatius. Enguany competiran en categoria masculina les escoles Cossetània, Canigó (2 equips), Sant Jordi (3 equips) i Ítaca. I en categoria femenina hi haurà equips de les escoles Cossetània, Sant Jordi i Canigó.

La fase prèvia és jugarà aquest divendres 29 d'abril, a partir de les 17.30 hores, mentre que la fase final es disputarà el divendres 6 de maig, a partir de les 17.30 hores.

Equips masculins final 2015Els guanyadors del torneig de Vilanova i la Geltrú, en cadascuna de les categories, participaran a la fase final del Campionat Nacional que se celebrarà a Igualada el 5 de juny. En aquesta final també hi participaran els equips guanyadors dels altres municipis catalans i espanyols. Posteriorment es determinarà la data de celebració de la gran final entre els equips guanyadors de cadascun dels països.

La celebració d'aquest torneig neix l'any 2010 fruit d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Fundació Johan Cruyff, per la construcció d'un camp de futbol de gespa artificial a la ciutat. El conveni establia el compromís de dinamitzar aquest espai amb un seguit d'activitats, amb l'objectiu de fomentar l'esport entre infants i joves. Des d'aquell moment l'organització de la competició es fa en col·laboració amb el Consell Esportiu del Garraf.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00