Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/04/2014

La biblioteca Joan Oliva presenta els guanyadors dels concursos de microrelats

La Joan Oliva i Milà ha organitzat la segona edició d'aquests concursos               La Joan Oliva i Milà ha organitzat la segona edició d'aquests concursos

Joan Sanchís, Anna Salgot i Gemma Ortís guanyen el NegrOliva, mentre que Paula Sierra, Ariadna Verdaguer i Duna Pascual són els guanyadors del JoveOliva

La segona edició del Concurs de Microrelats de la Biblioteca Joan Oliva i Milà ha tingut una participació molt amplia i diversa. En total s'han presentat 79 microrelats, 23 a la categoria de JoveOliva, i 56 al concurs NegrOliva.

El guanyador del concurs de microrelats NegrOliva és Joan Sanchís Guirado, amb el microrelat "Fred de mort". El segon lloc és per Anna Salgot i de Marçay, amb "La porta tancada", mentre que la tercera posició ha estat per Gemma Ortís Carrasco amb el seu microrelat "No obris la porta".

Pel que fa al concurs de microrelats JoveOliva, l'ha guanyat Paula Sierra Varela amb "Una biblioteca als estels". La segona posició ha estat per Ariadna Verdaguer Oms amb el microrelat "Tot va bé", i el tercer lloc ha estat per Duna Pascual March amb "Tard".

El jurat d'aquesta edició l'han format Àlex Martin, escriptor i director de la col·lecció Crims.cat de l'Editorial Alrevés; Sílvia Romero, escriptora i conductora del club de la lectura de la biblioteca; Josep Forment, editor a l'Editorial Alrevés; Rosana Lluch, filòloga i gerent de la llibreria Llorens Llibres; Veri Pena, llibretera a la Llibreria La Mulassa; i Mercè Porta, col·laboradora del Club de lectura de la biblioteca.

Els premis pel primer classificat de cada categoria són un lector de llibres electrònics E-reader Cervantes touch i un llibre digital a escollir del catàleg de Liberdrac. Els tres guanyadors d'ambdues categories rebran també un tiquet regal amb entrades per a tres espectacles per a dues persones de la temporada estable de 2014 del Teatre Principal i de l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú, i un lot de llibres per a cadascun. Per la dotació de premis la biblioteca ha comptat amb la col·laboració de l'Editorial Alrevés, les llibreries Llorens Llibres i La Mulassa, Libros de Seda, Liberdrac i el Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà.

Els tres relats guanyadors formaran part del recull virtual que es publicarà al bloc Fora del Prestatge de la biblioteca. La biblioteca Joan Oliva i Milà editarà un punt de llibre per la Diada de Sant Jordi amb el títol i els autors dels microrelats guanyadors, que es repartirà als usuaris de la biblioteca.

L'acte de lliurament de premis es farà el proper dijous, 10 d'abril, a les 20 hores a la Biblioteca Joan Oliva i Milà.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00