Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/10/2015

Curs de manipulació d'aliments i higiène alimentària a l'Oficina Jove Garraf

    Divendres 23 d'octubre de 9.30 a 14.30 hores Divendres 23 d'octubre de 9.30 a 14.30 hores

Les inscripcions ja es poden formalitzar a la mateixa oficina fins el 22 d'octubre

L'Oficina Jove Garraf acollirà el divendres 23 d'octubre, de 9.30 a 14.30 hores, el Curs de bones pràctiques en manipulació d'aliments i higiene alimentària. Una certificació obligatòria si es vol accedir a determinats llocs de treball.

La finalitat del curs és proporcionar a l'alumnat els coneixements, habilitats i actituds necessàries per aplicar un correcte comportament i les tècniques adequades d'higiene i sanitat alimentària en manipulació d'aliments.

El curs està programat amb l'objectiu d'incrementar les possibilitats de trobar feina de les persones joves que estan a l'atur, però també de totes aquelles persones que, per raó de la seva activitat laboral, tenen contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.

Al finalitzar el curs, l'alumnat rebrà el certificat d'assistència i d'aprofitament.

Les persones interessades a realitzar aquesta formació ja es poden inscriure a l'Oficina Jove Garraf (Rasa del Miquelet, 16 de Vilanova i la Geltrú), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de dimarts a dijous de 16 a 19 hores.

El preu del curs és de 35 euros (aturats i estudiants), i de 60 euros (100% bonificat per a treballadors/es en actiu) Les places són limitades i el termini per inscriure's finalitza el dijous 22 d'octubre. Més informació aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00