Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/09/2015

Festa del fitness a favor de l'Economat de VNG

Fitness solidari el dia 6 de setembre Fitness solidari el dia 6 de setembre

La recaptació es dedicarà íntegrament a la compra d'aliments i productes infantils que arribaran a les famílies usuàries

El Consorci de Servei a les Persones, el gimnàs Aqua i la Daurada es sumen a col•laborar amb l'Economat de VNG organitzant una festa de fitness aquest diumenge 6 de setembre a la Daurada.

ZUMBA a les 19 h i SH'BAM a les 20 h són les propostes que esperen reunir el màxim nombre de persones que vulguin participar en aquesta iniciativa d'esport solidari.

El cost de l'entrada serà de 3 EUR i tota la recaptació es dedicarà íntegrament a la compra d'aliments i productes infantils que arribaran a les famílies usuàries de l'Economat.

Les entrades estan a la venda a la Daurada Beach Club, a Aqua Sports Club i a la recepció de l'equipament de la Plataforma del Consorci de Servei a les Persones, carrer de Sant Josep, 16-22.

La festa del fitness és un nou exemple de com equipaments i organitzacions d'àmbits molt diferents poden fer possible un treball en xarxa que generi aliances i noves propostes a la nostra ciutat.

L'Economat, servei coliderat per Càritas i per la Regidoria de Serveis Socials l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, atén actualment 720 menors d'edat que seran els destinataris finals d'aquesta suma de voluntats.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00